Setmana del 27 de juliol al 6 d’agost

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 27 de juliol al 6 d’agost

Hem participat a:

– Diferents reunions per consensuar amb el govern i la resta d’oposició els diferents punts del Ple municipal, per buscar el màxim consens possible.

– Al Ple municipal del passat dijous 30 de juliol on, entre d’altres coses, hem demanat que s’ampliïn les bonificacions dels preus públics dels serveis culturals que ofereix l’Ajuntament per evitar excloure de l’accés a la cultura als sectors més castigats per la crisi. També hem votat no a entrar a l’Associació de Municipis per la Independència amb només un votació des del Ple i hem proposat traslladar aquesta decisió a la ciutadania mitjançant una consulta popular. Finalment, hem demanat al govern que revisi el protagonisme que té la imatge de Felip VI a la sala de plens.

– En una reunió, on els responsables de les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ens van explicar, als diferents grups municipals i a representants de diferents entitats de la ciutat, que hi ha projecte tècnic per fer el soterrament fins a Can Feu però que no hi ha ni data ni partida pressupostària.

– En una formació sobre taxes, ordenances i tarifació social per abordar aquesta qüestió durant la propera tardor.

– En una visita guiada al castell de Can Feu organitzada per l’Associació Cultural Can Feu, on hem constat la deixadesa que ha patit aquest espai durant els darrers anys.

Ens hem reunit amb:

– Amb la regidora de cultura i educació per comentar-li la inquietud que ens van traslladar els representats de les cases regionals respecte a la poca projecció que han tingut fins ara les seves activitats culturals des de l’Ajuntament i per preguntar-li sobre els motius pels quals s’ha hagut de repetir la matrícula d’escoles bressol.

– Amb una representació de la PAH de Sabadell per conèixer de primera mà la tasca que fan a la ciutat i per analitzar els problemes i les possibles solucions de la qüestió de l’habitatge de Sabadell.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari