Setmana del 29 de maig al 4 de juny de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 29 de maig al 4 de juny de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 29

• Sabadell estudiarà la qualitat de l’aire amb la instal·lació de captadors de nitrogen. Més informació.

• El projecte Entorns sense fum s’estén a biblioteques i centres cívics. Més informació.

Dimarts 30

• La ciutadania podrà presentar candidatures per ocupar el càrrec de síndic de greuges de Sabadell. Més informació i reglament.

• Sessió de debat amb personal tècnic municipal sobre les obligacions de l’administració en el marc de la Llei de Transparència. La regidora de Transparència, Elena Hinojo, ha explicat com la citada Llei s’està aplicant en el cas de l’Ajuntament, amb especial esment a l’esforç que cal fer per oferir la informació de manera molt més entenedora a la ciutadania. Més informació.

Dimecres 31

• Les obres de renovació de la Bassa encarrilen la recta final, amb un estalvi d’1 milió d’euros. Més informació.

Dijous 1

• Lliurament de premis del 37è Concurs Literari Joan Oliver, “Pere Quart” per a nois i noies d’11 a 18 anys. Més informació.

34916605771_d0ced730d1_o

34916605651_564492d2f6_o

Dos moments del lliurament de premis

• L’Ajuntament ha engegat un programa pilot de gestió sostenible a 6 escoles de la ciutat. El regidor d’Educació i Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha destacat que “la gestió ambiental dels centres escolars és un repte i una responsabilitat que cal que assumim des de l’administració i ho fem donant el nostre suport als professionals que hi treballen”.

20170601_123831

Joan Berlanga amb representants de diferents escoles presentant els resultats del programa pilot

També ha afirmat que “l’escola ha de ser l’espai de referència d’educació ambiental per als ciutadans de futur”. Més informació.

• Les biblioteques municipals i els Saballuts col·laboren per fomentar la lectura i el món casteller. Més informació.

Divendres 2

• Nova edició de la Festa Intercultural a Can Puiggener en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Més informació i programa.

• El Govern executa el 96,5% de les actuacions al Pla d’Acció Municipal 2016. El Pla de Mandat determina el full de ruta i l’acció de govern, amb la finalitat d’avançar en la transformació de la ciutat. Aquest Pla de Mandat es concreta en els diferents Plans d’Actuació Municipal que, amb caràcter anual, recullen totes les actuacions que es duran a terme vinculades als eixos estratègics i als objectius. Un total de 788 actuacions incloses al Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2016, havien estat executades ja o s’estaven desenvolupant, segons es desprèn del document sobre l’estat d’execució del PAM a desembre de 2016. Això significa que el 96,5% de les actuacions s’havien finalitzat o estaven en via d’execució. Més informació. PAM de 2016 i PAM de 2017.


També


Comunicat d’Unitat pel Canvi a Sabadell sobre el compliment de l’acord de govern.

• Dilluns 29: Ramon Vidal es troba amb representants de l’Orquestra Simfònica del Vallès i de l’Hospital Taulí.

• Dimarts 30: Joan Berlanga es troba amb nois i noies de la Unitat d’Escolarització Compartida de la Fundació MAIN. Eduard Navarro a la Comissió Comarcal de Promoció Econòmica.

• Dimecres 31: Ramon Vidal participa als diferents actes del Dia Mundial Sense Tabac i al Consell Municipal de Salut. Els quatre regidors participen a l’acte d’homenatge als agents de la Policia Municipal.

DBJ935AWAAEod7P

• Dijous 1: Joan Berlanga es reuneix amb direccions d’escoles de primària per valorar el programa Agenda21 Escolar Plus. Ramon Vidal es reuneix amb Barna Salut per parlar sobre el programa de Ciutat Cardioprotegida. Eduard Navarro a l’acte “L’economia del Vallès: situació i perspectives de futur”, a la Fundació Bosch i Cardellach.

DBOlco_W0AAwqnC

• Divendres 2: Joan Berlanga a la sessió de teatre a l’escola alcalde Marcet de Can Puiggener, a la inauguració de la nova biblioteca escolar del Joanot Alisanda i amb Eduard Navarro a la clausura del Projecte CUEME d’impuls a l’emprenedoria a través de la creació de cooperatives als centres educatius.. Ramon Vidal es reuneix amb el SEM per definir el que han de ser els espais públics cardioprotegits. Elena Hinojo a la Festa Major de la Creu Alta i Eduard Navarro a la d’Espronceda.

• Dissabte 3: Joan Berlanga a la festa del 50è aniversari de l’escola Espronceda. Ramon Vidal a la Festa Major de Sol i Padrís.

DBifqo3XsAAOhlK

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari