Setmana del 3 al 9 d’abril de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 3 al 9 d’abril de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dilluns 03

• Nou protocol d’actuació per prevenir i atendre situacions de maltractament a gent gran. Més informació.

• S’obren les inscripcions per a les ponències de la Fira Apropa’t a l’FP (19, 20 i 22 d’abril), pensada per difondre tota l’oferta d’aquest àmbit educatiu. Més informació i APP.

FP

• Sabadell participa en la Setmana d’Acció Global per l’Abolició dels Paradisos Fiscals. Més informació.

Dimarts 04

• La ciutadania tindrà accés al projecte de l’espai central en una exposició a l’estiu. Les obres començaran a la tardor. Més informació.

• L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania, durant uns dies, un llibre de signatures de reconeixement a Muriel Casals. Més informació.

DSC_0173

Ramon Vidal signant al llibre de signatures de reconeixement a Muriel Casals

Dimecres 05

• L’Ajuntament aprova el Reglament i la Carta de Serveis de les Biblioteques Municipals de Sabadell. Incorpora, a banda dels drets i deures dels usuaris, els compromisos anuals de les biblioteques per garantir la qualitat en la prestació de serveis a la ciutadania.

• Sabadell lidera l’aliança de municipis de la conca del Ripoll i la riera de Caldes per crear una “Estratègia Territorial d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic”. Llegir la “Declaració de Can Roqueta” i més informació.

Can_Roqueta

Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa, i Joan Berlanga, primer tinent d’Alcalde, participen a la trobada de representants dels municipis de la “Declaració de Can Roqueta”.

• Sabadell i la resta de les principals ciutats metropolitanes reclamen més pressupost i que es convoqui el Pacte Nacional pel Dret a l’Habitatge. Més informació.

• Tots els mercats de Sabadell ja disposen de desfibril·ladors.

DSC_0154

Amb l’objectiu de ser una ciutat cardioprotegida, en els darrers mesos s’ha ampliat la xarxa d’equipaments municipals que disposen de desfibril·lador. Les accions tindran continuïtat aquest 2017 amb la instal·lació de dispositius a les unitats mòbils de Policia Municipal i es valorarà la necessitat d’instal·lar-ne al carrer.

DSC_0162

Dijous 06

• Llum verda a la construcció dels edificis de l’Escola Virolet i l’Institut de Can Llong. L’acord ha estat comunicat per representants de la Generalitat i de l’Ajuntament.

C9JzsifXcAAcn8f

El tinent d’alcalde i regidor d’educació, Joan Berlanga, ha afirmat que “esperem que la redacció dels projectes i les obres siguin àgils i la situació del barri, pel que fa als equipaments escolars, es pugui normalitzar com més aviat millor”. Berlanga també ha manifestat que “l’acord ha trigat massa a arribar i és un èxit col·lectiu de totes les parts implicades, sense oblidar, també, el paper mobilitzador dels veïns i veïnes i les AMPA del barri, a qui també cal felicitar, com també valorar la tasca feta per la Comissió, que es va constituir per reclamar els edificis”.

Divendres 07

• Els Patis Oberts s’amplien per segon any consecutiu i enguany arribaran a sis escoles de la ciutat. Més informació.

• L’Ajuntament impulsa un sistema innovador de distribució d’aliments i intervenció social intensa per a famílies del Rebost Solidari. Més informació.

espaibotiga

Dissabte 08

• La bandera del Poble Gitano oneja tot el dia al balcó de l’Ajuntament en commemoració del 8 d’abril, Dia del Poble Gitano.

C8ziZHsXsAE0wng


També


Unitat pel Canvi present a l’assemblea fundacional d’Un País en Comú.

2017_04_10 NdP UpC UPeC

En comú Podem demana al Tribunal de Comptes fiscalitzar la campanya electoral de Bustos del 2011.

• Dilluns 3: Joan Berlanga present a la comissió de polítiques educatives del Fòrum Educatiu Sabadell, Ramon Vidal a la jornada de sensibilització formativa sobre restauració per a celíacs i Eduard Navarro es reuneix amb el Secretari General de la UGT del Vallès Occidental.

• Dimarts 4: Eduard Navarro es reuneix amb l’alcalde de Cerdanyola per parlar d’estratègies comarcals i Ramon Vidal participa a la Jornada de serveis funeraris municipals: garantia de competència i qualitat.

• Dimecres 5: Els quatre regidors presents a l’acte d’homenatge a Muriel Casals.

• Dijous 6: Joan Berlanga es reuneix amb representants de les AMPA i dels equips directius dels centres educatius de Can Llong i Ramon Vidal participa a Sabadell Plaça Major de Ràdio Sabadell.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari