Setmana del 30 de gener al 5 de febrer de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 30 de gener al 5 de febrer de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dilluns 30

• L’Ajuntament poda diferents arbres dels Merinals i en tala els exemplars malmesos.

• L’assetjament escolar centra una taula rodona impulsada pel Consell Escolar Municipal. Més informació.

• Oberta la 9a Beca d’Història Local Miquel Carreras. Més informació i inscripcions.

• Sabadell clou l’Any Joan Oliver amb més de 60 actes diversos, que han tingut una elevada participació. Llegir la crònica sencera.

Dimarts 31

• L’Ajuntament de Sabadell impulsa la creació d’una marca de ciutat pròpia amb la col·laboració de l’ESDI. La marca de ciutat ha d’esdevenir un projecte de llarg recorregut, on s’impliqui també la ciutadania i generi sentiment de pertinença.

• L’Ajuntament de Sabadell editarà en format electrònic una nova Guia d’Educació Digital que donarà suport a les famílies en relació a l’ús que els seus fills i les seves filles fan de les noves tecnologies. Més informació i tallers.

• Audiències públiques obertes a tota la població sobre el contracte de residus de Sabadell. El Govern va iniciar el procediment de revisió del contracte de gestió del servei de neteja de l’espai públic, recollida i trasllat dels residus sòlids urbans. L’objectiu de les audiències és poder informar obertament a la ciutadania de quina és la situació i respondre així, directament, preguntes o dubtes que puguin sorgir al respecte. Més informació.

Dimecres 1

• Jornades de portes obertes als centres educatius. Informació sobre les portes obertes dels centres d’educació infantil i primària i sobre les portes obertes dels centres d’Educació Secundària Obligatòria.

2017_02_01 01

• Alumnes de tres escoles creen 5 cooperatives i s’acosten a la cultura emprenedora gràcies a un programa de l’Ajuntament. Més informació.

2017_02_01 02

Dijous 2

• L’Ajuntament promou mesures per reduir la pudor que emana de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Sabadell Riu-sec, generada en les diferents fases del procés de depuració.

• L’Ajuntament inicia el full de ruta del programa d’intervenció en situacions d’ocupació irregular de l’habitatge, per aconseguir el màxim de regularitzacions dels habitatges ocupats amb un pla de treball que garanteixi la solidesa del procés, elaborar propostes per la normalització dels subministraments als habitatges ocupats, treballar per eradicar els grups organitzats que s’estan lucrant amb la necessitat d’emergència habitacional i enfortir línies de coordinació interna com ajuntament per tal de donar respostes transversals a un fenomen que s’ha produït arran de l’emergència habitacional. Més informació.


També


2017_01_30

• Entrevista a Eduard Navarro al programa Sabadell pregunta, de Ràdio Sabadell. Els i les oients envien directament les seves preguntes als regidors i a les regidores. Escolteu l’entrevista aquí.

• Unitat pel Canvi presenta les prioritats per Sabadell al Pressupost de la Generalitat per al 2017: acabar amb les aules en mòduls prefabricats a Can Llong o fer possible el soterrament dels FGC entre Gràcia i Can Feu. Llegir la notícia sencera.

Elena-Hinojo

• Unitat pel Canvi se suma a la manifestació en favor de trobar solucions per l’Hospital Taulí. Llegir la notícia sencera.

2017_02_02 Mani Taulí

• Assemblea ordinària d’Unitat pel Canvi: crida a participar del projecte Un País en Comú. Llegir la crònica sencera.

03

Dilluns 30: Ramon Vidal a la presentació del Pressupost 2017 de l’Ajuntament als i a les professionals de l’Àrea d’Acció Social i Cultura.

2017_01_30

Dimarts 31: Joan Berlanga a la sessió de treball sobre el bosc de Can Deu amb representants polítics, veïnals i de la Fundació Antiga Caixa Sabadell i amb alumnes dels tallers de teatre de l’escola Joan Maragall del barri de Can Puiggener. Eduard Navarro és entrevistat per alumnes de l’escola Guixot, en el marc d’una activitat del centre.

2017_01_31

Dimecres 1: Eduard Navarro es reuneix amb representants de l’AV de la Creu de Barberà, per tractar diferents qüestions sobre el barri.

Joan Berlanga visita els centres educatius IES La Serra, escola Joan Montllor i escola Agnès Armengol.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari