Setmana del 4 al 10 de setembre

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 4 al 10 de setembre de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dijous 7

• L’Ajuntament incrementa un 17,3% en dos anys els recursos al servei de l’equitat i l’èxit educatiu. Joan Berlanga ha celebrat el fet que “per tercer any consecutiu, Sabadell no perdi cap línia de P3. Al revés, tenim més grups, de manera que aconseguim rebaixar el nombre d’infants per aula”.

Sobre les actuacions, Berlanga ha remarcat que “aquest curs donarem resposta a problemes importants com la qüestió de la climatització de les escoles bressol o la instal·lació d’una pista esportiva provisional per al pati de l’Escola Virolet, que està en mòduls prefabricats i amb un camp de terra com a pati”.

IMG_1277b

El Tinent d’Alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga.

Sobre la situació global de l’Educació, Joan Berlanga ha lamentat que vivim un context en què “el gruix de les retallades que es van fer amb la crisi en l’àmbit educatiu encara continua”. I ha reclamat a la Generalitat “una aposta més decidida per assolir els reptes educatius pendents. Calen més inversions i millorar serveis”, ha dit.

En aquest marc, ha destacat l’esforç i els recursos que l’Ajuntament de Sabadell destina a les polítiques educatives. “L’equitat i l’èxit educatiu són línies fonamentals de l’acció del Govern municipal. I la prova és l’augment del 17’3% del pressupost en educació respecte del 2015”, ha afegit Berlanga. Més informació.

Divendres 8

• Darrers dies per inscriure’s a algun dels viatges del programa de vacances per a la gent gran, Sortim i Compartim. Més informació i inscripcions.

• Pas restringit a la plaça d’Antoni Llonch, a causa de les obres de remodelació de l’estació de Sabadell Centre. Més informació.

• Els actes centrals de la Diada Nacional de Catalunya es faran aquest any a l’Eix Macià.

infografiaDIADA


També


• Dimecres 6: Ramon Vidal participa a la festa del xai de la comunitat paquistanesa de Sabadell.

DJEzoqRWsAA_mkl

• Dijous 7: Joan Berlanga participa en una xerrada sobre serveis municipals d’aigües.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari