Setmana del 6 al 12 de març de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 6 al 12 de març de 2017


Notícies destacades del Govern del Canvi


Dilluns 6

• Sabadell a la cimera de la Qualitat de l’Aire. L’objectiu de la trobada és reduir la pol·lució derivada del trànsit en un 30% en 15 anys a la conurbació de Barcelona.

• L’Ajuntament substitueix més de 70 arbres a diferents carrers de tota la ciutat. On se’n plantaran més és a l’avinguda de la Concòrdia, al carrer de Vallirana i a la ronda d’Europa.

Dimarts 7

• El Govern presenta Auditem l’Ajuntament, programa d’auditories ciutadana, organitzativa i econòmica del consistori. Han de servir per donar a conèixer quina és la situació en què el govern es va trobar l’ajuntament i la ciutat. Resum de la presentació i més informació.

32937410130_d63c756091_o

La regidora de Transparència, Elena Hinojo (centre), durant la presentació de l’Auditem l’Ajuntament.

• Més 500 famílies es poden quedar al seu habitatge gràcies a la intermediació municipal. Consultar la memòria de 2016 del servei d’habitatge i més informació.

Dimecres 8

• Sabadell se suma a l’Aturada Internacional de Dones del 8-M. La convocatòria neix del moviment argentí Ni Una Menos i pretén fer un cessament de l’activitat de les dones a escala mundial, tant a la feina remunerada com al treball domèstic, tasques de cures o de consum. Llegir el manifest.

9f5d9d9f-b64b-4759-a59b-1637615fb8fa

Els regidors Ramon Vidal i Elena Hinojo durant la concentració del 8 de març.

54c319f4-d28b-4327-a110-574d77061cd1

• El Servei d’Urgències i Emergències Socials ha atès més de 1.400 persones en el seu primer any de funcionament. El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga, ha manifestat avui en roda de premsa que “com a Govern hem estat capaços de donar resposta social a les persones en situacions mes desafortunades. La feina feta des del SUES durant el seu primer any n’és una bona prova”. Més informació.

C6Y44ZIXMAAQCx5

Joan Berlanga, tinent d’alcalde d’Acció Social, durant la presentació de les dades del Servei d’Urgències i Emergències Socials.

• L’Ajuntament de Sabadell impulsa accions per millorar la protecció de dades de la ciutadania.

Dijous 9

• El procés participatiu per transformar el solar de l’antic Vapor Cusidó s’inicia amb un acte obert a la ciutadania. Els documents gràfics i les informacions d’interès que es generin al llarg d’aquest procés estaran disponibles al web dels espais de participació de l’ajuntament.

VaporCusido

Imatge del procés participatiu per transformar el solar de l’antic Vapor Cusidó

Divendres 10

• Es posa en marxa el projecte Acompanyament a pares de nens amb malalties greus a través de l’Artteràpia, el primer sorgit del procés participatiu del pressupost 2017.

Les obres de renovació de la Bassa avancen a bon ritme. Més informació.

Elena

Elena Hinojo (dreta) durant la darrera visita de regidores i regidors a les obres de La Bassa.


També


• Unitat pel Canvi va secundar la Vaga General Educativa del 9 de març.

• Dimarts 7: EL Joan Berlanga assisteix a la trobada del projecte europeu Erasmus sobre violència domèstica, on participa l’Escola Industrial de Sabadell, i l’Eduard Navarro assisteix a la conferencia inaugural de l’exposició Preses de Franco.

• Dimecres 8: El Joan Berlanga rep al Ple a alumnes de l’escola Creu Alta i al vespre es reuneix amb veïnes i veïns del districte 5è de Sabadell per parlar d’educació als barris de Gràcia, Merinals i Can Feu. L’Eduard Navarro assisteix al Congrés comarcal de CCOO.

C6aJBxJWAAAxmQY

• Divendres 10: Eduard Navarro a la Federació Catalana de Municipis i es reuneix amb el Secretari General de la UGT de Sabadell.

• Dissabte 11: Eduard Navarro assisteix a la conferència amb motiu del 8 de març que té lloc al Vapor Llonch.

infog_1anysues

C6Y1A19WQAQax34

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari