Setmana del 8 al 14 de maig de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 8 al 14 de maig de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dilluns 8

• L’Ajuntament neteja el solar del carrer del Vinhamala 61, donant resposta a una reivindicació veïnal històrica. Més informació.

• Les obres del col·lector que passa per sota la Bassa s’han acabat en el termini previst. Més informació.

Dimarts 9

• Delegacions de l’Ajuntament de Sabadell participen a Stavanger (Noruega) en una jornada d’intercanvi de projectes innovadors i a Madrid per treballar temes estratègics de ciutat. Més informació 01 i 02.

Dimecres 10

• L’Ajuntament impulsa un Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire per reduir el 16% d’emissions contaminants.

20170510_123901

Berlanga (dreta) presentant el Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire

Joan Berlanga, regidor de Sostenibilitat, ha destacat que “la contaminació atmosfèrica es una problemàtica força invisible, però molt rellevant a la concentració urbana de la conurbació de Sabadell. Per això hem de prendre mesures contundents, ens cal un canvi de xip pel que fa a la mobilitat a la ciutat, perquè aquesta situació la provoca en bona part l’ús del vehicle privat”. Més informació.

Dijous 11

• Convocada la nova edició del guardó Memorial Àlex Seglers, que reconeix la trajectòria de persones o organitzacions compromeses amb la defensa de la diversitat i el foment de la convivència. Més informació.

• El cobriment de les vies dels FGC a Gràcia i Can Feu serà una realitat a la primavera del 2019. Més informació.

C_jBXzlW0AAJBDm

Un moment de l’anunci del soterrament de la via d’FGC entre Gràcia i Can Feu

• Alumnes i professors del Vallès participen en una trobada d’escoles sostenibles al Parc Central. El tinent d’alcalde i regidor d’Educació i de Sostenibilitat, Joan Berlanga, va destacar que “les persones que vivim a les ciutats prenem moltes decisions al llarg del dia, com anar amb cotxe o amb autobús a la feina, fer esport o no, comprar aliments de proximitat o no fixar-nos en aquest aspecte…, decisions que poden ajudar a millorar la salut de la ciutadania”. I va afegir que “només el treball conjunt de tots plegats ajudarà a millorar la qualitat ambiental urbana”. Més informació.

Divendres 12

• L’Ajuntament expropiarà el Castell de Can Feu i la zona verda que l’envolta. Més informació.

• Sabadell engega un pla per valorar els aspectes relacionats amb la memòria històrica a la ciutat. El Govern ha retirat el monument a l’alcalde franquista Marcet i ben aviat es trauran les 33 plaques amb simbologia feixista que queden a Sabadell. Més informació.

IMG_0051

Roda de premsa explicant la retirada del monòlit en memòria de l’alcalde franquista Marcet


També


Dimarts 9: Joan Berlanga visita les escoles de Can Deu i Amadeu Vives, i es reuneix amb les seves direccions.

Dimecres 10: Ramon Vidal manté una reunió de treball amb personal del Servei d’Emergències Mèdiques. Joan Berlanga a la trobada comarcal de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat. Eduard Navarro a la Fira Stäubli.

Dijous 11: Els quatre regidors assisteixen a l’anunci del soterrament de les vies d’FGC entre Gràcia i Can Feu. Eduard Navarro es reuneix a la Federació de Municipis de Catalunya per parlar sobre estratègia territorial. Joan Berlanga presenta el Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire en un acte públic a la biblioteca Vapor Badia. Ramon Vidal es reuneix amb Càritas.

Divendres 12: Els quatre regidors assisteixen a la retirada del monument en homenatge a l’alcalde franquista Marcet

Les sales d’estudi de les biblioteques municipals amplien horaris durant el període d’exàmens de maig i juny. Més informació.

horarisbiblioteque10 (1)

S’estrena el canal d’informació a Twitter de Govern Obert de l’Ajuntament de Sabadell #Transparència #Dadesobertes #Participació

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari