Setmana del 9 al 15 d’octubre de 2017

Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana?

Setmana del 9 al 15 d’octubre de 2017


Notícies destacades del Govern de Canvi


Dimarts 10

• Sabadell estalvia més de 55 mil euros gràcies a la disminució del consum municipal d’aigua. Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat que “treballem per gestionar amb responsabilitat un bé escàs com l’aigua, i un exemple d’això és el canvi substancial que s’ha portat a terme amb les obres de la Bassa o les millores que s’han fet al llac del parc de Catalunya”. Més informació.

20171010_110842

Joan Berlanga, primer tinent d’alcalde, portaveu del Govern, responsable de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica i regidor d’Educació, i de Sostenibilitat

• L’Ajuntament repara les voreres d’accés a l’aparcament del Vapor Turull.

• Primera trobada amb persones que van patir agressions o es van sentir violentades el passat 1 d’octubre.

trobadaagredits

Dimecres 11

• Alumnes de la ciutat fan un vídeo de receptes per fomentar la importància d’una alimentació equilibrada. El treball s’ha fet públic coincidint amb el Dia Mundial de l’Obesitat i el Dia Mundial de l’Alimentació, que es celebren l’11 i el 16 d’octubre respectivament. Veure el vídeo.

• Tercera Matinal de la Reempresa, espai per a la compra i venda de negocis en funcionament. Més informació.

• Sabadell es manté com el principal Centre Reempresa de Barcelona. El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha destacat que “l’alt índex d’empreses rellevades que continuen funcionant, anys després d’haver passat el testimoni, demostra l’èxit d’aquest programa público- privat”. Més informació.

Divendres 13

• El Pla Local de Joventut actualitza i renova les polítiques que s’impulsaran en aquest àmbit a Sabadell fins al 2020. Més informació.

Diumenge 15

IMG_4091

Representants de l’Ajuntament durant l’ofrena

• Sabadell homenatja el president Lluís Companys amb diferents actes en l’aniversari del seu afusellament.

DMMY4q9W4AAKZd8

• Una “flashmob” ciutadana, principal reclam de la commemoració del Dia Europeu de conscienciació de l’aturada cardíaca. Tal com ha explicat el regidor de Salut, Ramon Vidal, “l’infart de miocardi és la principal causa de mort sobtada a Catalunya i moltes vegades es produeix fora d’un entorn sanitari. Per això és tan important que la ciutadania sàpiga com reaccionar en aquests casos. La rapidesa de l’anomenada cadena de supervivència pot salvar una vida”. El regidor ha afegit que “aquest mandat, hem ampliat la xarxa de desfibril·ladors i també volem incrementar la sensibilització de la ciutadania. Només així farem possible que Sabadell es consolidi com a ciutat cardioprotegida”. Més informació.

DMK53mIXUAAo5lL

Un moment de la flashmob del Dia Europeu de conscienciació de l’aturada cardíaca


També


Dilluns 9: Eduard Navarro participa al Consell del Districte 6è i Ramon Vidal es reuneix amb representants de l’AVV del Poblenou.

Dimarts 10: Eduard Navarro present a la 2a trobada de la Taula de l’Ateneu Cooperatiu. Joan Berlanga i Ramon Vidal a la primera trobada amb persones que van patir agressions l’1 d’octubre.

Dimecres 11: Els regidors d’UpC participen al Ple municipal. Eduard Navarro participa a la Jornada Reempresa del CEI Can Roqueta i Ramon Vidal es reuneix amb la direcció del CAP de Sant Oleguer.

Dijous 12: Ramon Vidal a la presentació d’equips de futbol de la UES.

IMG-20171019-WA0000

Divendres 13: Joan Berlanga a la tertúlia de portaveus post Ple municipal de Ràdio Sabadell i Ramon Vidal a l’exposició “Claus i Fils” per recaptar diners per l’Oncolliga.

Dissabte 14: Eduard Navarro i Joan Berlanga presents a la XIV Diada Castellera.

Diumenge 15: els regidors d’UpC a l’ofrena floral al President Companys i a la Fira Agroecològica del Vallès. Joan Berlanga participa a l’activitat de recuperació del Parc de Can Rimbles i Ramon Vidal al flashmob del Dia Europeu de conscienciació de l’aturada cardíaca i al mercat solidari de l’Oncolliga.

DMK53mIXUAAo5lL


• El Ple municipal aprova el Pla per a l’equitat i l’èxit educatiu 2017-2027 i el Mapa Escolar de Sabadell fins el 2026, per avançar en educació sense deixar ningú enrere. 24 dels 27 regidors de Sabadell han donat suport al Pla. Es tracta d’un dels principals documents sobre polítiques socials que s’han aprovat en aquest mandat.

DL4zIptWkAMQpDo

DL41PJDW4AA8s3C

DL37yWwXUAMsK_z

 

 

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari