Un nou espai polític impulsat per ICV, EUiA i Podem

COMUNICAT D’EUiA, ICV I PODEMOS

EUiA a Sabadell, ICV i Podemos Sabadell manifesten que:

1. EUiA a Sabadell, ICV i Podemos Sabadell  hem acordat impulsar un nou espai polític de caràcter assembleari a nivell local a la ciutat de Sabadell.

2. L’Assemblea Oberta de Sabadell també va decidir el passat 14 de març integrar-se al nou subjecte polític que impulsessin EUiA, ICV i Podemos Sabadell.

3. Aquest nou espai polític vol ser un instrument de participació ciutadana on hi puguin confluir els moviments polítics i socials,  i els veïns i veïnes de la ciutat que volen participar activament per donar resposta a la crisi política, econòmica i social que estem vivint, des dels valors de l’esquerra i des de la radicalitat democràtica.

4. Aquest nou subjecte  polític es presentarà a les properes eleccions municipals amb el suport de les organitzacions que l’impulsen. La confecció de la llista es farà a partir de diferents processos participatius oberts a la ciutadania que hi vulgui participar.

5. El proper dijous dia 26 es farà la presentació als mitjans del nou espai polític, a les 16h als Jardinets de la Caixa (al costat del Museu Miquel Crusafont).

6. La primera assemblea serà de caràcter constituent i tindrà lloc el proper dissabte 28 de març a les 17 hores al centre cívic de Sant Oleguer.

7. Animem a la ciutadania de Sabadell a participar del nou espai unitari pel canvi a Sabadell.

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari