Un nou Govern de Canvi a Sabadell!

Unitat pel Canvi a Sabadell vam néixer de la confluència de persones d’EUiA, Podemos, ICV i gent independent, que volíem revertir la situació de crisi i corrupció dels governs anteriors, des de la unitat d’acció de les esquerres alternatives i amb persones implicades a títol individual en diferents espais de transformació.

Avui, després que dissabte la nostra assemblea donés llum verda al pacte de govern, aquest anhel per fi s’ha fet realitat i hem presentat el nou acord de govern amb Esquerra, la Crida i Guanyem Sabadell.

Totes i tots WEB

Les regidores i els regidors del nou Govern del Canvi a Sabadell

Tal i com ha explicat el nostre portaveu municipal Joan Berlanga en la presentació de l’acord, aquest nou govern aposta pels lideratges compartits de la mà de la ciutadania, entén la política com un servei públic i no pas com una professió i tindrà una agenda política molt ambiciosa socialment. “Les nostres prioritats són afrontar l’emergència social, avançar cap a la justícia social i vetllar per la igualtat d’oportunitats”, ha dit en aquest sentit Berlanga.

Aquí podeu consultar el Compromís per un programa de Govern de Sabadell 2015-2019

Al nou govern el Joan Berlanga és el primer Tinent d’Alcalde, de l’Àrea d’Acció Social i Cultura (regidories de Cultura, Serveis Socials, Educació i Salut) i regidor d’Educació i Sostenibilitat. El Ramon Vidal és el nou regidor de Salut, l’Elena Hinojo és regidora de Transparència i l’Eduard Navarro de Treball i empresa.

Aquí podeu consultar com queda l’organització de l’Ajuntament

A Unitat pel Canvi estem molt satisfetes i satisfets amb l’acord i ens comprometem a seguir treballant, en aquest cas també des del govern, en favor del benestar i la cohesió socials.

Visca la Unitat de les esquerres!

About the Author: assembleaoberta

1 comentari

  1. Respon juan solano

    100X100por la unidad de izquierdas mi ma sima felicitación a los 4 concejales y a hora toca trabajar por una ciudad limpia de corrupción y mejorar los barrios.

Deixa un comentari