Unitat pel Canvi convoca a la manifestació del 2 de febrer en favor de trobar solucions per l’Hospital Taulí

Unitat pel Canvi a Sabadell se suma a la manifestació que els treballadors i les treballadores de l’Hospital Parc Taulí han convocat per aquest dijous 2 de febrer, per exigir posar remei al col·lapse de les urgències, per parar la sobresaturació de feina del personal i en defensa de la Sanitat Pública. La manifestació iniciarà el seu recorregut a les 18h al Taulí i arribarà fins a la plaça Sant Roc.

Aquesta manifestació sorgeix després del col·lapse del servei d’urgències de l’Hospital Taulí, i a d’altres hospitals catalans, que va tenir lloc fa dues setmanes, quan es va tornar a evidenciar una greu manca de llits, de recursos i de personal de l’hospital. Des d’Unitat pel Canvi continuem denunciant que la situació de col·lapse del Taulí és fruit de la sistemàtica precarització de la Sanitat Pública d’ençà l’inici de les retallades i l’austericidi, unes polítiques que han dut a terme els successius governs de CiU i ara JxS.

La Generalitat ha de garantir donar una bona atenció sanitària pública a la ciutadania, prenent les mesures d’urgència i estructurals que siguin necessàries. Pel que fa a solucions estructurals, des d’Unitat pel Canvi demanem ampliar els horaris dels CAP i dels CUAP, per donar alternatives al Taulí a la ciutadania, així com augmentar els recursos econòmics, materials i de personal del Taulí que, no ho oblidem, és l’hospital de referència per a 400.000 persones dels 9 municipis del Vallès Occidental Est. Un seguit de mesures coincidents en el fonamental amb les plantejades pel comitè d’empresa. També a través del nostre referent parlamentari, Catalunya Sí Que es Pot, hem fet arribar esmenes al Pressupost de la Generalitat pel 2017, que inclouen l’augment de partides per l’Hospital Taulí.

Per tot això, des d’Unitat pel Canvi a Sabadell ens sumem a la convocatòria de manifestació impulsada per diferents col·lectius i per treballadores i treballadors del Taulí, en la línia del que sempre hem defensat: una Sanitat Pública, gratuïta, universal i de qualitat.

2017_02_02 Manifestació Taulí

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari