Unitat pel Canvi es reuneix amb la FECUS

Ahir el grup municipal d’Unitat pel Canvi es va reunir amb una representació de la FECUS (Federació d’Entitats Culturals de Sabadell), que acull a diverses cases regionals i entitats culturals de la ciutat.

Durant la trobada es van abordar principalment dos aspectes: la qüestió del procés sobiranista, que la FECUS viu amb preocupació, i el suport i reconeixement de les activitats culturals d’aquestes entitats.

Pel que fa al procés sobiranista Unitat pel Canvi va exposar la conveniència de superar l’status quo actual mitjançant una consulta amb garanties democràtiques perquè la ciutadania catalana pugui decidir el seu futur. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal, Joan Berlanga, va explicar que “des d’Unitat pel Canvi defensem el dret a decidir, no alimentarem cap mena de confrontació amb aquest tema i serem actius per conduir la solució d’aquesta qüestió cap un marc democràtic”.

Per altra banda, els representants de la FECUS han manifestat que durant els darrers anys consideren que les seves activitats culturals no han tingut prou reconeixement per part de l’Ajuntament, i que sovint no són ni anunciades a l’agenda cultural.

Els regidors d’Unitat pel Canvi s’han compromès a treballar des del consistori perquè el reconeixement de l’activitat cultural de la ciutat no quedi reduït als equipaments que es fan al centre de la ciutat i perquè es doni suport i es doni difusió a les activitats culturals que es donen als diferents barris de la ciutat.

Un moment de la trobada entre el grup municipal d'UxCSBD i membres de la FECUS.

Un moment de la trobada entre el grup municipal d’UxCSBD i membres de la FECUS.

About the Author: assembleaoberta

1 comentari

  1. Pingback: Què hem fet amb el teu vot aquesta setmana? |

Deixa un comentari