UpC visita Torre-romeu, amb veïnes i veïns, per conèixer de primera mà les reivindicacions del barri

“El nostre barri afronta moltes problemàtiques derivades de l’antic govern del PSC” declara Manuel Moya, President de l’AAVV.

Una delegació d’Unitat pel Canvi a Sabadell amb els regidors Joan Berlanga i Eduard Navarro ha visitat el barri de Torre-romeu, acompanyats del president de l’associació de veïns i company d’UpC Manuel Moya, per conèixer de primera mà les reivindicacions i les problemàtiques del barri.

Treballar per la millora del dia a dia dels barris de Sabadell és un dels trets característics d’UpC que ja des de la seva fundació, ara fa dos anys, ha dedicat una especial atenció a conèixer i analitzar les preocupacions veïnals. Això ha estat possible també perquè UpCimplantació a tots els barris de la ciutat. En paraules de Joan Berlanga “estem molt connectats a la realitat que viuen els veïns i les veïnes per poder una resposta als seus problemes quotidians” atès que “des d’Unitat pel canvi entenem que la ciutat de Sabadell la configuren els diferents barris i que aquests són la unitat bàsica de convivència“.

B

Navarro (esquerra) amb dos veïns del barri

A la visita s’ha fet palès que els principals problemes del barri tenen a veure amb qüestions de disseny i manteniment de l’espai públic i, sobre tot, de mobilitat entre la part alta i baixa de Torre-romeu, un problema conseqüència de la mala planificació urbanística quan es va construir el Centre Cívic durant l’anterior govern.

En aquest sentit Manuel Moya, president de l’Associació de Veïns de Torre-romeu i company d’UpC, també ha denunciat que “el nostre barri afronta moltes problemàtiques derivades de l’antic govern del PSC“.

A

Berlanga i Navarro reunits amb Moya

About the Author: assembleaoberta

Deixa un comentari