Volem un govern d’esquerres!

Membres d’Unitat pel Canvi a Sabadell han sortit aquests dies al carrer per explicar la nostra proposta de govern.

Tal i com ja vam explicar en roda de premsa de valoració dels resultats electorals, des d’Unitat pel Canvi entenem que Sabadell vol un canvi de govern des de l’esquerra, ja que en aquestes eleccions municipals a la ciutat han augmentat els vots de les forces d’esquerres i han disminuït els vots dels partits responsables de les retallades i esquitxats per la corrupció.

Des de l’endemà de les eleccions, a Unitat pel Canvi a Sabadell hem recollit aquest mandat, que coincideix plenament amb els nostres compromisos electorals: volem arribar a acords amb les forces d’esquerra per obrir una nova etapa a la ciutat amb l’objectiu de superar la corrupció i lluitar contra la destrucció de serveis públics i la pèrdua de drets bàsics. Per tant, aquest acord d’esquerres no pot incloure el PSC.

Això és el que membres d’Unitat pel Canvi estan explicant aquests dies a la ciutadania en diferents punts de Sabadell, repartint un pamflet d’agraïment a les 12.611 persones que ens van votar i on es recull també quins són els nostres tres grans eixos de treball per formar govern.

Fer net, afrontar l’emergència social i repensar la ciutat

Per fer possible un pacte d’esquerres per governar Sabadell, des d’Unitat pel Canvi fixem tres prioritats:

1. Fer net: volem aixecar totes les catifes de l’Ajuntament per esbrinar què ha passat durant aquests anys, fer-ho públic i, si cal, portar-ho a la justícia.

2. Afrontar l’emergència social: ens comprometem a encarar immediatament les problemàtiques socials derivades de la crisi i d’un sistema injust i avançar cap a la justícia social aplicant polítiques d’equitat en tots els àmbits.

3. Repensar la ciutat: com al ’79 ens trobarem un ajuntament amb deutes i sense model de ciutat. Sabadell necessita ser repensada des d’una mirada progressista, inclusiva i innovadora, per avançar cap un model econòmic i social més just i cap a una democràcia de major qualitat. Està tot per fer i ho haurem de fer de la mà de la ciutadania.

Cal posar el comptador a zero pel que fa a les discrepàncies entre candidatures d’esquerres, per començar una nova etapa. Esperem que el 13 de juny Sabadell torni a tenir un govern de referència del municipalisme d’esquerres i que generi il·lusió ciutadana, perquè sense la implicació de la ciutadania no hi ha canvi possible.

Imatge simplificada del pamflet que membres d'Unitat pel Canvi a Sabadell estan repartint aquests dies.

Imatge simplificada del pamflet que membres d’Unitat pel Canvi a Sabadell estan repartint aquests dies.

 

Dissabte, assemblea per valorar possibles pactes de govern

Debatrem la política d’acords d’Unitat pel Canvi i la decidirem dissabte 6 de juny, a les 17h, al centre cívic de Can Rull (carrer de Sant Isidor, 51).

 

About the Author: assembleaoberta

1 comentari

  1. Pingback: L’assemblea d’Unitat pel Canvi ratifica l’aposta per un govern d’esquerres | Unitat pel Canvi a Sabadell

Deixa un comentari